Naša priča

Naša priča je počela 1985. godine u gradu Zvevezele u Belgiji. Joris Ide je ime osnivača kompanije. Preduzeće se u početku bavilo proizvodnjom i prodajom pocinkovanih ili obloženih metalnih pločica. 2001. proširili smo se na međunarodnom planu. Bili smo prisutni na tržištu u Rumuniji i Francuskoj, zatim u Mađarskoj 2004. godine, Engleskoj i Hrvatskoj 2006. godine i Nemačkoj od 2012. godine.

image

Sada

Joris Ide je proizvođač građevinskog materijala specijalizovan za proizvodnju sendvič panela, profilisanih limova, crepa, zatvarača i pribora. Od 2015. godine, grupa Kingspan je u potpunosti preuzela grupu Joris Ide, koja takođe uključuje diviziju Joris Ide South. Svojom stručnošću pomogli su nam da postanemo efikasniji na nivou proizvodnje, a da pritom ne izgubimo svoj organizacioni identitet.

image

Naša misija

Ponosimo se raznolikošću rešenja koja nudimo kako za industrijski tako i za stambeni sektor. Naš cilj je da obezbedimo klijentima proizvode i usluge koje su im potrebne u zavisnosti od projekta i da pomognemo u stvaranju dugoročnih partnerstava koja su obostrano korisna.